Uit op en rond de camping

Uit op en rond de camping

Kleiduif schieting
Op de camping.
zaterdag 3juni 2023

Moen feest - belevingsfestival
Op 1 km van Camping Zennijs
7 – 8 – 9 juli 2023
Zie moenfeest.be.

Moen Feest 2023 moet opnieuw meer worden dan een doorsnee festival. Na de felbesproken eerste editie met 16.000 bezoekers gaan we terug naar festivalzone Trimaarzate. Voor de komende edities werd gekozen voor een nieuwe vaste datum, het eerste weekend van juli. De voorbije jaren heeft Moenfeest veel bekende artiesten ontvangen zoals Bazart, Metejoor, Compact Disk Dummies, Milow, James Blunt, ...
Meer info en line-up binnenkort beschikbaar op Moenfeest.be.
De camping zal deels voorbehouden worden voor de bezoekers van Moen feest.
Moen Feest voorziet een Glamping Dorp op onze weide.
Tickets via store.ticketing.cm.com/MoenFeestCamping.
Alsook kan er voor Moen Feest op onze camping overnacht worden in eigen tent, caravan of camper.
Reservatie camping via mail: info@campingzennijs.be
De camping blijft uiteraard ook toegankelijk voor bezoekers die niet naar het evenement gaan.
Volzet is volzet!


Camping Kitsch Club Kortrijk
Op 8 km van Camping Zennijs
19 augustus 2023
Zie kampingkitschclub.be.

Camping deels voorbehouden voor festival bezoekers.
Reservatie camping via mail: info@campingzennijs.be
Wij voorzien een shuttel dienst tussen Camping Zennijs en het Camping Kitsch Club festival.

Trailloop Land van Mortagne
Start en aankomst op de hoeve - Bar Provisoir.
2 en 3 september 2023

Ten Voeten Uit is een sportbelevingsbureau dat zich inzet om de trailloop- en wandelsport te promoten. Op zaterdag 2 en 3 september organiseert ze voor de derde maal de trailloop Koning(in) Land van Mortagne, met een unieke start in het Mais labyrint Zennijs.
De wandel- en looptocht gaat over verschillende afstanden, van 24, 15 of 8 km en doorkruist daarbij het prachtige landschap.
We komen door verschillende bossen, passeren langs talloze windmolens, vierkantshoeves en kapelletjes en kunnen genieten van prachtige vergezichten. Na afloop kan iedereen in een gezellige sfeer napraten in het pop-up Bar Provisoir bij het maïslabyrint, tevens de start en aankomst van deze wandel- en loopuitdaging.
Meer info op www.tenvoetenuit.be.


Nacht van de sterren
8 – 9 – 10 – september 2023
Op de camping.

Wie eens naar de sterren en andere wonderen van het heelal wil kijken , of eens de planeten Jupiter en Saturnus wat dichterbij wil zien, dan krijg je de kans! Dankzij de leden van de Astronomische Vriendenkring AVK Vichte, een lokale groep sterrenkijkers en amateur-astronomen met een uitgebreide collectie telescopen, kunnen jullie tijdens de lange nazomer avonden genieten van de prachtige sterrenhemel en andere mooie objecten. De groep toont al dit moois en geeft de nodige uitleg erbij. Ze verblijven het ganse weekend van 8 tot 10 september op de camping, zowel overdag, waarbij met speciale filters de zon bekeken kan worden, als 's nachts om naar de maan en de sterren te kijken.
Zeker de beleving waard!

Kunstbiënale Langs trage wegen
(Sint Denijs City)

6 weekends, vanaf 18 aug. tot en met 22 sept. 2023
Vertrek- en eindpunt aan de hoeve.

Het Hof ten Rooden Duyfhuize is meer dan 500 jaar oud en schitterend gerestaureerd. Niet ten onrechte wordt het glooiende landschap met zijn vergezichten ook het Toscane van West-Vlaanderen genoemd.
Trage wegen leiden naar de dorpskom en andere heerlijke bestemmingen. Zo dicht bij huis en toch zo anders…
Deze zomer voegt de gemeente hier nog een bijzonder grote troef aan toe: de hoeve zal het vertrek- en eindpunt zijn van een artistieke wandeling waarbij vooral Vlaamse topkunstenaars hun werk tonen. Ook de camping en hoeve zelf zullen een reeks kunstwerken huisvesten. Namens als Koen Vanmechelen, Nick Ervinck, Leo Copers, Ronny Delrue exposeren er naast jongere kunstenaars zoals Kris Martin, Ilke Cop en zo’n 20 anderen. Hiermee tillen we het toerisme in eigen streek nog wat omhoog.
Men hoeft geen dure reizen te ondernemen om goede kunst te zien. Ook de campingformule is laagdrempelig en ongedwongen. Voor wie niet snel de stap naar een museum zet, brengen we nu museale kunst naar de vakantieganger.

Neem contact met ons op

Johan Vanhemmens - Moenstraat 10 - Sint-Denijs (deelgemeente van Zwevegem)
Mobiel: +32 477 33 94 93 - Email: info@campingzennijs.be